Door onze samenwerking met Cosmetique Totale (http://www.cosmetique-totale.nl) kunt u ook bij ons terecht voor huidverbeteringsbehandelingen met de Elos en eMatrix. 

Cosmetique Totale

Cosmetique Totale heeft zich uitsluitend gespecialiseerd in hoogwaardige huidtherapiebehandelingen en werkt alleen met hbo-opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die ook aangesloten zijn bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten). Voor alle huidtherapeuten geldt dat hun kennis en kunde voortdurend up-to-date worden gehouden door nascholing, cursussen en workshops. Op die manier blijven zij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op hun vakgebied en bent u dus verzekerd van een behandeling met het beste resultaat! Bovendien heeft Cosmetique Totale ook een goede naam bij zorgverzekeraars en worden behandelingen deels of volledig door uw zorgverzekeraar vergoed.

 

- Definitief ontharen (ELOS methode)
- Acne behandelingen
- Litteken behandelingen
- Pigmentvlekken verwijderen
- Couperose verwijderen
- Huidverstrakking
- Schimmel/kalk nagels verwijderen
- Steelwratten verwijderen
- Striae verwijderen

 

Ematrix, de natuurlijke vervanger voor botox of injectables from Cosmetique Totale on Vimeo

Kwaliteit en deskundigheid

De kwaliteit van cosmetische behandelingen staan de laatste tijd voortdurend in het nieuws. Vanzelfsprekend doet Cosmetique Totale er alles aan om u een eerlijk, realistisch advies en goede voorlichting te geven om teleurstellingen te voorkomen. Wij zullen u dan ook altijd deskundig adviseren over de voordelen - maar ook over de eventuele nadelen - van een behandeling. De keuze is uiteindelijk aan u. Het gaat immers om uw uiterlijk. U word behandeld met de nieuwste medische behandelmethode om uw acne, littekens, pigmentvlekken, couperose, rimpels, en verschillende soorten van overbeharing te doen verdwijnen. Nieuw zijn de behandelingen met de E-Matrix. De E-matrix is één van de nieuwste ontdekkingen op het gebied van huidverstrakking en –verjonging.

Heeft u interesse in één van onze huidverbeteringsbehandelingen?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met onze huidtherapeute. Tijdens deze afspraak staan uw behoeften en wensen centraal en gaat de huidtherapeut, op basis van uw informatie, een behandelplan opstellen. U hoort dan ook meteen of u behandeld kan worden, hoeveel behandelingen u nodig zal hebben en wat het totaalplaatje precies gaat kosten. Met een 'proefflits' kunt u ervaren hoe een behandeling aanvoelt.