Hotstone massage (75 minuten)

Hotstone massage is een massage met warme basalt stenen. Deze stenen hebben een helende en reinigende werking door de mineralen.
De warmte van de stenen en de massage zullen zorgen voor een diepe ontspanning van de spieren.

Relax massage (75 minuten)

Deze massage is heerlijk als u zichzelf even helemaal wilt ontspannen! Dan is een relax massage iets voor u. Het zorgt voor ontspanning, vermindert ook de stress gevoelens, verzacht of verlicht pijn en verwijdert bovendien afvalstoffen van spieren.

Lomi Lomi massage (75 minuten)

Deze heerlijke massage komt oorspronkelijk uit Hawaï. Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen gemasseerd word.

Hammam massage (75 minuten)

Laat u betoveren door dit heerlijk Turks ritueel!
De lichaamsscrub, zachte geur van de olijfzeep, de reiniging door de warme kompressen en massage met warme olie, geven u een sensatie van frisheid en zachtheid.
Na afloop van de massage voelt u zich als herboren.

Bamboemassage (75 minuten)

Deze massage is ontspannen, maar vooral stimulerend voor als u energie en kracht nodig hebt.
Tijdens de massage word u gemasseerd met bamboe stokken. Het masseren met bamboestokken, warme massage olie, zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.

Rug- nek massage ( 30 minuten)

Heeft u rug en/of nek klachten of wilt u even relaxen, dan is de korte rug & nek massage iets voor u. U wordt gemasseerd met een warme olie, eventuele knopen in uw spieren worden los gemasseerd. U voelt u na 30 minuten weer als herboren.