Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar betaalbare huidverbetering met goed resultaat en minimale bijwerkinMedik8 1gen! Bij Schoonheidssalon Liesbeth hebben we een nieuw assortiment van vloeibare peelings van Medik8. De peelings zijn ideaal om de kenmerken van huidveroudering, pigmentvlekken en acne op een vrij eenvoudige manier aan te pakken. Ook kan je de peeling ondergaan als je je huid een snelle ‘boost’ wil geven. Lees alles over deze nieuwe peelings en hun werkstoffen.

Voor wie zijn de Medik8 Peels bedoeld?In principe komt iedereen (vanaf de puberteit) in aanmerking voor een peeling. Met het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Zon, roken, stress en hormonale veranderingen doen hier nog een schepje bovenop. De huid is opgebouwd uit miljoenen cellen. Met de tijd kan de huid steeds moeilijker haar dode of beschadigde huidcellen kwijt en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Het resultaat is een vale, grauwe en vlekkerige huid. Door middel van de nieuwe Medik8 Peelings kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen verwijderen. Hierdoor wordt de ‘gezonde huid’ weer zichtbaar en kan uw huid weer stralen.

Welke soorten huidverbeterende peelings zijn er?

Er zijn vijf soorten peelings ontwikkeld door Medik8, namelijk:

  • LightPeel: Een milde peeling voor acne en de licht gerimpelde huid. De Medik8 Light Peel vermindert tekenen van veroudering en lichte littekens door het effectief verminderen van overtollig talg.
  • AgePeel: geschikt voor het behandelen van de kenmerken die bij huidveroudering zichtbaar worden zoals: dofheid, droge/ruwe huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, grove poriën, zonschade en indien van toepassing een rokershuid.
  • WhitePeel: speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van donkere vlekjes in het gezicht door pigmentophopingen. Denk aan vlekjes van de zon, na acne of hormonen.
  • BetaPeel: maakt een onzuivere acnehuid weer rustig en zorgt ervoor dat vorming van nieuwe mee-eters en puistjes voorkomen wordt.
  • EyePeel: geschikt om de huid rondom de ogen te versterken, zodat de eerste tekenen van huidveroudering minder zichtbaar worden.
    Meer over de therapeutische ingrediënten lees je op deze pagina.

Wat zit er in de Medik8 Peels?

Elke peeling bevat bepaalde zuren die een speciale werking hebben in de huid, zoals salicylzuur, melkzuur, en amandelzuur. Medik8 staat er om bekend zuren te gebruiken die wel heel effectief zijn, maar niet irriteren of vervelende roodheid, korstjes en schilfering geven na de behandeling.

Medik8 3

Medik8 2

Hoe vaak kan ik een Medik8 Peel ondergaan?

Afhankelijk van de klacht, adviseren wij om een kuur te ondergaan van 6 behandelingen, u komt dan 6 keer om de week langs. Dit geeft het mooiste resultaat. Daarna kan je de resultaten onderhouden door af en toe een peeling te ondergaan. Tijdens een kuur kunnen de wij heel gecontroleerd de intensiteit opbouwen en steeds meer resultaat bereiken. Het is ook mogelijk om een losse peeling te ondergaan, bijvoorbeeld als je nieuwsgierig bent of als oppepper voor je huid als deze dat kan gebruiken. In onze behandelingen bieden wij maatwerk, dus kijken per persoon en per huid wat het beste resultaat geeft, in overleg met jou.

Wat kost het ondergaan van een Medik8 Peeling?

Medik8 Peels kuur los (AgPeel, WhitePeel, BetaPeel)

 € 79,50   Losse behandeling

Medik8 Peels kuur 6x
(AgPeel, WhitePeel, BetaPeel)

€ 425,-  Hele kuur
Medik8 EyePeel los € 35,- Ooggebied
Medik8 EyePeel kuur
6 behandelingen om de week
€ 190,- Ooggebied

Medik8 4

 Om de best mogelijke resultaten te behalen, is een goede voorbereiding van de huid op de peeling erg belangrijk. Speciaal voor degenen die peelings willen voor het verbeteren van hun huid, stellen wij een Starters Kit samen. Wij adviseren u deze kit te gaan gebruiken minimaal 2 weken voordat u met de peelingbehandelingen begint.

De behandeling

Wij starten met het reinigen van de huid en brengen een speciale lotion (voorpeeling) aan. Vervolgens brengt zij de peeling in meerdere lagen aan met een kwast. Na het aanbrengen van de peeling zult u een paar minuten een prikkelend gevoel hebben. Dit is snel weer over zodra de peeling verwijderd is. Met behulp van koude compressen en neutraliserendespray, neutraliseren wij de peeling. Tot slot verzorge wij de huid met nabehandelingscrème en zonnebrandcrème.

Na de behandeling

De huid kan er direct na de behandeling rood uitzien en wat strakker aanvoelen. Meestal is deze roodheid binnen een paar uur verdwenen.
De mate van reactie is afhankelijk van de soort peeling en intensiteit. Bij de intensievere peelings ontstaat 1 tot 3 dagen na de peeling schilfering en droogheid. Dit kan tot 7 dagen aanhouden. Meestal begint het schilferen rond de mond, de kin, wangen en rond de ogen. De hals en het voorhoofd vervellen vaak als laatste. Dit is een normale reactie; oude huidcellen laten los om plaats te maken voor nieuwe, gezonde huidcellen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van het peelingproces en absoluut niet aan losse vellen te trekken of te pulken.
Bescherm de huid tegen directe blootstelling aan de zon met zonnebrandcrème van factor 30 of hoger tijdens en na de gehele kuur om pigmentvlekken te voorkomen. Gebruik tijdens de gehele behandelperiode de door ons geadviseerde producen volgens voorgeschreven werkwijze.
Te verwachten resultaat
Peelings maken de huid zachter, egaler en gladder. Ze voorkomen de vorming van mee-eters en puistjes en zorgen voor verhoging van de opname van thuisverzorgingsproducten.