Permanent Make Up - Micropigmentatie

Permanent Make up of Micropigmentatie is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten in de dermale laag van de huid worden aangebracht.
Met het gebruik van ultra dunne naalden en pigment kunnen wenkbrauwen, ogen en lippen worden gepigmenteerd.

Micropigmentatie wordt ook wel semi permanente make up (vaak afgekort als PMU) of cosmetische tatoeage genoemd.
Deze methode wordt wel eens ten onrechte verward met tatoeëren, waarbij er in diepere huidlagen gewerkt wordt met een andere kwaliteit van pigment.
Bij micropigmentatie wordt er gewerkt met verfijndere apparatuur, hoog-kwalitatieve pigmenten en verschillende technieken. De pigmenten waarmee wordt gewerkt, worden vervaardigd onder zeer strikte normen en ondergaan een intensieve kwaliteitscontrole. Alle pigmenten worden geëvalueerd op samenstelling, microbiologie, chemische opbouw, kristalvorming, kleurintensiteit, korreldikte, lichtechtheid en zuiverheid. Alle pigmenten zijn hypoallergeen (bevatten geen AZO,nikkel, teratogene stoffen of zware metalen) zodat u zich geen zorgen hoeft te maken voor allergische reacties. . Ze voldoen aan EU-normen en blijven dus niet permanent in de huid aanwezig.
Het resultaat blijft kleurvast gedurende 1 tot 3 jaar voor de Eye-Liner en tot Maximum 1,5 jaar voor de wenkbrauwen. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen, het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing voor u.
Zowel vrouwen als mannen ervaren de voordelen van micropigmentatie om hun eigen natuurlijke schoonheid te verbeteren. Om praktische redenen kan semi permanente make-up vaak de enige oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer u een allergie voor cosmetica heeft, gevoelige ogen bij contact lenzen, een visuele handicap of trillende handen heeft. Semi permanent make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook voor mannen die littekens willen camoufleren bijvoorbeeld in de wenkbrauwen of na een haartransplantatie maar ook voor een subtiele lashliner. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is semi permanent make-up vaak de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw make-up blijft altijd op z'n plaats en loopt niet meer uit.