Wimper Extensions

wimper extensions 1

Wimperextensions is geen nieuwe trend meer, alle sterren dragen ze. Al meer dan 10 jaar overspoelt deze trend onze esthetiek en zijn ze niet meer van een scherm of foto weg te denken. Nu ze de hele wereld veroverd hebben en bijna iedere vrouw deze trend kent , zijn ze meer dan ooit draagbaar voor iedereen. Elke vrouw verdient een stel prachtige wimpers.

De Lashindustry kende een grote evolutie. Eerst waren er stripwimpers die we met lijm op onze huid kleefden, net boven de wimperrand. Toen kwamen de 'trosjes" , deze methode was slechts goed voor enkele dagen. In Korea kwam de ‘one by one’ methode, waarbij er 1 wimperhaartje op de eigen, natuurlijke wimper werd bevestigd. Al snel was er een explosie van verschillende diktes, curves en lengtes die aangeboden werden, even later kwamen er zelfs gekleurde lashes op de markt. Enkele jaren daarna kwam er de ‘Russian volume’ methode, waarbij er meerdere ultra fijne wimperhaartjes in een fan (waaier) op de natuurlijke wimper werd geplaatst. 

In juni 2017 heb ik (Liesbeth) mijn diploma wimperstyliste gehaald!

Het dragen van wimperextensions kent vele voordelen ... Mascara en krultangen worden overbodig. De wimperextensions hebben een intense kleur en hebben een mooie krul. Je kan ermee douchen, sporten, zwemmen en zelfs mee naar de sauna. Dus geen mascara meer die uitloopt, minder kans op allergische reacties dan bij het gebruik van mascara, minder snel een geirriteerde oogcontour door het veelvuldig demaquilleren. Bovendien heb je minder kans op beschadiging doordat er geen 3 lagige-mascara meer op je wimpers uithard.

Wimperextensions kunnen voor meerdere doeleinden geplaatst worden... Gewoon omdat het heerlijk is om 's ochtends stralend wakker te worden. Misschien ben je een harde sporter en is mascara moeilijk te houden tijdens het sporten. In het zwembad kan je steeds stralend baantjes trekken, zonder bambi-ogen te krijgen van je mascara. Heb je kleine ogen, of een vermoeide blik, dan trekken wimperextensions je ogen zo weer open. Korte wimpers kunnen we verlengen, dunne wimpers kunnen we voller maken, rechte wimpers geven we de mooiste krul die er is. Geen mascara meer tegen de brilglazen. Afhangende oogleden , of neerwaartse ogen kunnen met een set corrigerende wimpers hun open blik herwinnen. Bolle ogen geven we de geliefde ‘amandel’-vorm. Het is zelfs perfect mogelijk een eyeliner-effect te creeren , zonder dat je een eyeliner aanbrengt. And last, but not least... Anti-aging... Het werkt ontzettend verjongend! Kortom, Lashes zijn voor iedereen toegankelijk en ik vind dat elke vrouw het verdient te dragen.'

Hoe ziet een behandeling er uit? Eerst wordt de opbouw (vorm, lengtes, curves, coverage) en het gewenste effect besproken en bepaald samen met jou. Dan mag je al liggend plaats nemen op de comfortabele behandelstoel, nadien worden je wimpers grondig gereinigd , geborsteld en eyepads worden aangebracht. Dan sluit je de ogen en en laat ik mijn magie los. Het plaatsen van wimpers is volledig pijnloos. Zowel slapen, als praten zijn toegestaan tijdens de behandeling.

Bijwerken is aangewezen elke 2 a 3 weken, afhankelijk van de wimpergroei. De gewenste methode en hoezeer er zorg wordt gedragen voor de wimpers, hoe de wimpers te reingen, behandelen en mee om te gaan wordt duidelijk met je besproken.

Voor foto’s en referenties neemt je best een kijkje op Facebook.

Als Wimper Stylist betekent VOLUME voor mij "3D VOLUME”

Met de gebruikte techniek krijg je de meest mooie, natuurlijke, zijdezachte en aangenaamste lashes om te dragen met mooie FANS…. Deze techniek vergt tijd en kan je niet overhaasten.

Je voelt ze nauwelijks.

Ook de lijm is weinig voelbaar door de zeer kleine hoeveelheid die wordt gebruikt. Beschadiging van uw eigen wimpers is er niet.

Na het aanbrengen van de lashes wordt de lijm onmiddellijk GECURED d.m.v. Nano-misting, dit betekent dat je onmiddellijk na het plaatsen, minder kans hebt op irritatie of een allergische reactie en bovendien kun je de dag zelf douchen.

Er wordt gebruik gemaakt van latex-vrije tape om allergische reacties te voorkomen.

Voor je comfort gebruiken we gel-eyepads om de oogcontour niet uit te drogen of te beschadigen.

Alleen het beste is goed genoeg voor jou, dus worden er enkel High-quality products gebruikt.

Wij gaan voor topkwaliteit en 3D VOLUME!

wimper extensions 2

PRIJZEN:

Nieuwe set 3D Volume €120,-

Bijwerken na 2 weken € 59,-

Bijwerken na 3 weken € 69,-

TIP:

Kom met goed gereinigde wimpers naar je afspraak, zo is er meer tijd om wimpers te plaatsen en heb je een nog mooier resultaat.

Hou je wimpers schoon & hygiënisch , geef zo bacteriën geen kans en voorkom irritatie. Reinig ze daarom elke avond met de aangepaste Foam en borstel, steeds verkrijgbaar bij ons.

Hoe je de wimpers dient te reinigen wordt uitgebreid besproken tijdens de consultatie.